Carrière actieplan

Eigen bedrijf
Let's go!

Carrière Actieplan Programma’s

In dit carrière actieplan programma leer ik je hoe je erachter komt wat voor business idee echt bij jou past en ik leer je hoe jij erin gelooft dat jouw dienst of product van waarde is zodat je vol zelfvertrouwen voor jezelf je bedrijf kan starten. Zo kan je gemotiveerd je business idee werkelijkheid maken! 

Voor wie

Dit is voor jou als je naast je bijbaan of parttime baan een eigen onderneming wilt opzetten maar het spannend vindt en nog niet duidelijk hebt hoe je moet beginnen. 

Dit is ook voor jou je een fulltime baan hebt en eigenlijk heel graag van jouw hobby of hetgeen wat je naast je baan doet je fulltime werk wilt maken maar de stap eng vindt en niet weet hoe je dat kan aanpakken.  

En dit is ook voor jou als je nu ‘in between jobs’ zit en het liefst je eigen business wilt starten maar dat ook spannend vindt en je het daardoor steeds maar uitstelt. 

                                     

                                     

                                      Werkwijze

Het programma begint met een online intake gesprek waarin we jouw concreet maken wat een eigen bedrijf voor jou betekent en hoe je dat voor je ziet. 

Vervolgens plannen wij wekelijks of om de week één-op-één gesprek in waarin we alle 5 de stappen van het carrière actieplan gaan doorlopen en verdiepen. Dit doen we door opdrachten en oefeningen en specifieke vragen. Na elk gesprek krijg je opdrachten die je voor het volgende gesprek kan uitvoeren.  

Aan het einde van het programma ontvang je totaal overzicht van jouw persoonlijke carrière actieplan met daarin de uitkomsten van alle opdrachten en oefeningen en natuurlijk jouw stappenplan. Zo kan je die ook na ons traject er altijd weer even bij pakken. 

 

Heb je een vraag over dit pakket? Stuur mij een berichtje! 

 

Let's connect

Neem contact met me op voor een gratis intakegesprek of als je nog meer wilt weten over mijn
aanpak.