top of page

This is my story

Anuroopa

Om met de deur in huis te vallen - I am Not Your Therapist. Bij mij hoef je niet op de bank te liggen om te praten over ‘hoe je je nou echt voelt’. Ik ben hier om jou te helpen navigeren door alle issues, uitdagingen & verleidingen die je deze tijd tegenkomt. Een tijd waarin we zoveel kunnen, willen en mogen en waarin het soms moeilijk is om door de bomen het bos te zien.

De Amsterdamse personal coach Anuroopa die helpt met imposter syndroom en nadenkt

September 2014

Met een universitair diploma op zak en een baan op de Zuidas was ik klaar om mijn carrière te starten. I was ready for the rest of my life! Althans, dat dacht ik… Toen ik twee jaar later opeens een halfjaar ziek thuis zat, kwam ik erachter dat ik mijn carrière op de Zuidas eigenlijk niet zo leuk vond.

In dat halfjaar besloot ik deze tijd te gebruiken om me te verdiepen in anderen. Ik ging vrijwilligerswerk doen om erachter te komen of ‘werken met mensen’ wél iets voor mij was. Dit werk gaf mij zoveel voldoening dat ik mijn gevoel niet meer kon negeren.

 

Mijn doel veranderde.

De Amsterdamse personal coach Anuroopa die helpt met imposter syndroom lachend op de bank zit

Vandaag de dag help ik vrouwelijke ondernemers - net zoals jij - hun mentale struggles om te zetten naar zelfvertrouwen en plezier. Het leven is te kort om je zorgen te maken of jij ‘het wel goed doet’ of ‘dat je dit moet doen omdat iedereen dat doet’. Stop worrying! Samen gaan we ervoor zorgen dat jij meer zelfvertrouwen hebt, waardoor je makkelijker keuzes maakt en controle hebt over jouw gevoelens.

 

The success formula for a thriving business!

Ready to beat Imposter Syndrome? 

Wil je gelijk al aan de slag?

Stuur me een berichtje of plan direct een kennismaking!

Let's beat Imposter Syndrome!

bottom of page