Hi, ik ben Anuroopa.
En ik ben Not Your Therapist. Ja, ik val graag gelijk met de deur in huis. Met Not your therapist maak ik graag duidelijk dat ik er ben om je te helpen maar je hoeft niet bij mij op de bank komen liggen. Zie mij als je professionele gesprekspartner waar je mee kan praten, sparren en die je helpt door de bomen het bos te zien. Want in deze tijd waar we zoveel dingen kunnen, willen en mogen, is het moeilijk om prioriteiten te stellen. Wat doet er echt toe, hoe kom ik tot de kern en hoe krijg ik grip op de situatie. Ik ben een jonge maar zeker ervaren carriere coach en counselor. Ik ken als young professional zelf ook alle issues, uitdagingen en verleidingen die het moeilijk maakt om in deze tijd de juiste keuzes te maken.

Even wat achtergrond over mij. Na mijn studie aan de Universiteit van Amsterdam kon ik niet wachten om aan de slag te gaan in het bedrijfsleven. Ik begon aan een toffe baan in de financiële sector en dacht dat het precies was waar ik naartoe had gewerkt. Maar waarom wilde ik dan steeds dat de dag voorbij was? Waarom moest ik me telkens met tegenzin naar mijn werk slepen? Waarom lag ik weleens wakker en te piekeren of allerlei rand- en bijzaken? Met mijn vrienden vond ik het moeilijk om het erover te hebben.

Toen ik noodgedwongen een half jaar moest stoppen met werken wegens ziekte, kwam ik erachter dat ik eigenlijk niet zo gelukkig was in mijn baan. Het was gewoon niet de goede fit. Ik besloot deze tijd te gebruiken om me te verdiepen in anderen en ging vrijwilligerswerk met thuis- en dakloze jongeren te doen om erachter te komen of ‘werken met mensen’ wel iets voor mij was.

De verschillende maatjesprojecten en activiteitenbegeleiding gaven mij zoveel voldoening dat ik mijn gevoel niet meer kon negeren. Mijn doel veranderde, ik wilde niet meer aan de top van een groot bedrijf staan, maar zoveel mogelijk jonge mensen helpen door er voor ze te zijn, te luisteren naar hun verhaal en ze te begeleiden om te groeien. Ik schoolde me om en heb nu mijn eigen coaching & counseling praktijk waarbij ik precies doe waar mijn passie ligt; anderen begeleiden naar werk wat ze écht leuk vinden. Naast mijn eigen praktijk, heb ik ook een samenwerking met Qredits om starters te coachen met hun financieel plan voor de aanvraag van hun startkapitaal. Ook ben ik examinator, supervisor en leertherapeut en begeleid ik eerstejaars coachings- en counselings studenten met hun eigen issues in hun loopbaan.

Dit gevoel van iets vinden dat echt bij me past geeft mij zoveel energie. En dat is exact wat ik voor jou ook voor elkaar wil krijgen! Jou coachen naar een moment waarin jij moe thuis komt van een dag werken maar je energiek voelt. Want werk moet je energie geven en je zelfvertrouwen vergroten. 

Let's connect

Stuur me een berichtje en laten we bespreken hoe we jouw doelen tot werkelijkheid kunnen maken.