top of page
De Amsterdamse personal coach Anuroopa die helpt met imposter syndroom en haar notitie spullen

Business Therapy Focus

Je zit al een tijd niet zo lekker in je vel en je wilt er nu echt vanaf. Tijd om actie te ondernemen en those weaknesses om te zetten naar strengths. Een traject om jouw focus terug te vinden en in te zetten for good.

Let me ask you

Ben je bang dat je door de mand valt? Dat mensen erachter komen dat je maar wat doet? Geloof je dat de successen die je hebt behaald gewoon geluk is? Dat wanneer je grote mijlpalen bereikt, vind je het eigenlijk nog steeds niet goed genoeg?

 

Voel je je door dit alles vaak ook heel erg onrustig?

Denk je ''that's me''...

... dan is het 1:1 Business Therapy Focus traject precies wat voor jou!

In het Business Therapy Focus traject ontwikkel je nieuwe gedachten die jou een heel nieuw perspectief geven over jouw bedrijf en je leven.


Je krijgt niet alleen inzicht in waarom je zoveel last hebt van Imposter Syndrome en waarom je er maar niet vanaf komt. Je leert ook hoe je die vervelende gedachten kan omzetten naar nieuwe gedachten.

Met deze nieuwe gedachten twijfel je niet meer over jezelf, maar geloof je dat je het kan en heb je veel meer rust in je hoofd.

 

Kortom: je komt eindelijk van Imposter Syndrome af!

Aan het einde van het traject kun je trots zijn op jezelf en stoppen met onnodig hard te werken, omdat je meer vertrouwt op jouw eigen kwaliteiten.

Ontwijkend gedrag ligt in het verleden, want je onderneemt actie zonder te overdenken. 

Je twijfelt niet langer aan jezelf en kunt met zelfverzekerdheid jouw werk doen en jouw klanten zo goed mogelijk helpen.

In the end houd jij jezelf niet meer tegen en durf je jouw bedrijf te runnen op de manier die jij echt wilt!

Het resultaat

Carmen Paul 

Ik voelde erg de druk om een volgende succesvolle stap te nemen in mijn carrière. Ik merkte dat iets mij tegenhield en voelde me hierdoor gestrest. Ik ben toen Anuroopa via Instagram tegengekomen en de hulp die zij aanbied leek precies te zijn wat ik nodig had. Tijdens de sessies wist ze op een chille manier de achterliggende reden wat mij tegenhoudt naar voren te halen. Hierop aansluitend zijn we samen gaan kijken wanneer ik deze druk niet voel en wat mij wél de motivatie geeft om een volgende stap te nemen. Ik ben daar meer op gaan focussen en weet nu beter wat ik wil. Ik kan nu op een relaxte manier werken aan mijn volgende stap!"

Zij gingen jou voor

Ready to beat Imposter Syndrome? 

Wil je gelijk al aan de slag?

Stuur me een berichtje of plan direct een kennismaking!

Let's beat Imposter Syndrome!

bottom of page